Prof. Dr. Rağıp Üner Mesleki ve Teknik Üniversitesi
31 Ekim 2023 | 10:30

Prof. Dr. Rağıp Üner Meslski ve Teknik Anadolu Lisesinde Mamak İlçe Eğitim Müdürü Sayın Elif Özbek, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Organ Nakli Merkez Müdürü T.C. Sağlık Bakanlığı Organ Nakli Bilim Kurulu Üyesi Sayın Aydın Dalgıç, Organ Nakil Koordinatörleri, Okul Yönetimi ve öğrencilerinin katılımı ile 3-9 Kasım Organ Nakli Haftasında Sayın Prof. Dr. Aydın Dalgıçın Organ Bağışının önemi hakkındaki konuşması ve sevgili öğrencilerin gösterdikleri performanslar izlendi.

Prof. Dr. Ragıp Üner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Prof. Dr. Ragıp Üner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Prof. Dr. Ragıp Üner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Prof. Dr. Ragıp Üner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi